Ingrediënten
2 eetlepels zonnebloemolie
2 grote vastkokende aardappels, in blokjes
2 eetlepels milde currypasta
1 rode paprika, in blokjes
1 bloemkool, in roosjes
100 ml kokosmelk
6 eieren, hardgekookt
100 ml yoghurt (mager), op kamertemperatuur
Bereiden
In braadpan olie verhitten en aardappel 4 min. bakken. Currypasta erdoor roeren en 1 min. meebakken. Paprika en bloemkool erdoor scheppen. Kokosmelk en 200 ml water erbij schenken en geheel aan de kook brengen. Curry 15 min. zachtjes laten doorkoken, af en toe roeren. Eieren pellen en halveren. Eieren laatste 2 min. met curry meewarmen. Yoghurt op smaak brengen met zout en peper en van vuur af door curry roeren. Curry met koriander bestrooien. Lekker met basmatirijst.Wat wij anders hebben gedaan:
We hebben Griekse yoghurt gebruikt en hebben er naanbrood bij gegeten in plaats van rijst. Echt een aanrader!
2 opmerkingen:
Laat ik nou nét een bloemkool gekocht hebben....
Klinkt erg lekker en begin spontaan te kwijlen hahaha.
Fijn weekeinde en groetjes Els
Een reactie posten