
Och wat hebben we weer lekker gegeten gisteren :D Als ik er aan denk gaan de speekselklieren weer spontaan aan het werk, hahaha. We zijn erg enthousiast over de Cobb, dat hebben jullie wel begrepen denk ik, en gisterenavond hebben we zalmfilets gerookt. Daarbij had ik een lekkere salade gemaakt en aardappelsalade. Wijntje erbij, Eros Ramazotti opgezet, quality time! Bij de zalm had ik een salsa gemaakt, recept van de AH-site, maar dan een beetje anders ;)
paprikasalsaRooster een rode en een gele paprika in 20 minuten op 220 graden in de oven (halverwege keren). Laat ze afkoelen en verwijder dan vel, steel, pitjes en zaadlijsten. Snijd ze in kleine blokjes. Snijd een handvol basilicumblaadjes in reepjes. Snijd een halve rode peper (zonder pitjes) in hele kleine stukjes of reepjes. Snipper een rode ui heel fijn. Meng alle ingrediënten met 2 el olie. Rasp de schil van een citroen en pers de vrucht uit. Breng de salsa op smaak met citroenrasp, een beetje sap, peper en zout.