zaterdag 17 december 2016

Tia Maria

Op het CreaTijdforum wisselen we wel eens recepten uit. Daar is al veel lekkers uit voortgekomen, en nu had Jolanda er een maand of twee geleden een recept op gezet om zelf Tia Maria te maken. Het moest zes weken staan en dagelijks geschud worden voor het beste resultaat, en dat lukte nog net voor de Kerst J Net heb ik er een paar kleine beugelflesjes (Xenos) mee gevuld en de rest zit in een lege whiskyfles. We hebben al een drupje geproefd en Jo, het valt niet tegen, hahaha!

1 opmerking:

Scrappiness zei

Laat het je smaken Kitty! In de beugelflesjes ziet het er ook prachtig uit en wat een leuk cadeautje zo om weg te geven.

Ik denk dat ik de volgende keer toch iets minder basterdsuiker doe, de mijne leek zoeter dan andere jaren. Of vanillestokje ipv vanillesuiker.
Nou ja, reden genoeg om nóg een fles te maken.....